Çocukları Koruma ve Sosyal Hizmet Derneği olarak, çocuklarımızın geleceği için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ancak, bu önemli misyonumuzu yerine getirebilmemiz için sizin desteğinize ihtiyacımız var.

Her çocuğun sevgiye, bakıma ve güvenli bir yaşama hakkı olduğuna inanıyoruz. Maalesef, birçok çocuk kötü koşullar altında yaşıyor ve korunmaya ihtiyaç duyuyor. Onlara sağlıklı bir yaşam ve eğitim imkanı sunabilmek için sizin yardımınıza ihtiyacımız var.

Siz de bu önemli misyona katkıda bulunarak çocukların hayatlarını değiştirmelerine yardımcı olabilirsiniz. Bağışlarınızla, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak için gereken kaynakları temin edebiliriz.

Lütfen bugün bir adım atın ve çocuklarımızın geleceği için bağış yapın. Her bir katkı, bir çocuğun hayatında önemli bir fark yaratabilir.

Unutmayın, bir çocuğun hayatı sizin desteğinizle değişebilir. Teşekkür ederiz.

Ziraat Bankası

Şube Kodu : 1600 Siyavuşpaşa - Bahçelievler Şubesi
Hesap Adı : Çocukları Koruma ve Sosyal Hizmet Derneği
IBAN No : TR08 0001 0016 0006 4122 8250 03

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Şube Kodu : 370 Bahçelievler Şubesi
Hesap Adı : Çocukları Koruma ve Sosyal Hizmet Derneği